وظیفه اصلی این پمپها افزایش فشار آب گرم است تا بتوانند آب گرم را به سیستمهای گرمایشی برسانند.
کاهش مصرف انرژی: مصرف کمتری دارند و میتوانند به صرفهجویی در هزینههای انرژی کمک کنند.
لطفا توجه داشته باشید که سایت شما به طور موقت غیرفعال شده است. برای فعالسازی مجدد، لطفا در اسرع وقت با تیم پشتیبانی تماس حاصل فرمایید. با تشکر از همکاری شما
دو پارامتر اصلی که در انتخاب بوستر پمپ اهمیت دارد، هد و دبی است. در ادامه این مقاله قرار است نحوه محاسبه هد و دبی یک ساختمانی که قرار است در آن بوستر پمپ نصب شود، بطور کامل همراه با مثال عینی آورده شود. پس حتما با ادامه این مقاله همراه باشید.
این کنترل فشار به حفظ فشار مطلوب و جلوگیری از افزایش یا کاهش غیرمنظم آن کمک میکند.
نگهداری منظم، تعمیرات به موقع، استفاده بهینه و تنظیمات درست از جمله روش هایی هستند که میتوانند عمر مفید بوستر پمپ را افزایش دهند.
نکته ای که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب وجود دارد این است که شما باید با اجزای آن آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهترین آن را خریداری و نصب کنید و در ادامه برای شما این موارد را شرح می دهیم.
بوستر پمپ وظیفه تامین آب مصرفی و آشامیدنی در مجتمع های مسکونی ، مراکز تجاری ، اداری ، تفریحی و ورزشی و همچنین در کشاورزی و سیستم های آبیاری را بر عهده دارد . در سیستم های اطفا حریق بوستر پمپ های آتش نشانی
اینکه خاموش باشند و یا اینکه روشن شوند. از این بوستر پمپ رو نمی توان در خروجی آنها انتظار رویکردی مشخص برای تامین سطح فشار ثابت از جریان آب را داشت.
بوستر پمپ دور متغیر قادر به حفظ فشار و دبی ثابت در شرایط مختلف است، در حالی که در بوستر پمپ دور ثابت، تغییرات در فشار و دبی ممکن است.
استفاده در آتشنشانی: بوستر پمپ در سیستمهای آتشنشانی برای افزایش فشار آب در خطوط آتشنشانی استفاده میشوند.
به کارایی انرژی بوستر پمپ توجه کنید و سعی کنید یک مدل با کارایی بالا و مصرف انرژی کم انتخاب کنید.
همانطور که انتخاب پمپ آب مراحل و فرمولهایی دارد، انتخاب بوستر پمپ نیز از طریق روش و فرمول محاسبه میشود.
کلکتور مکش و دهش: کار اصلی کلکتور مکش و دهش در سیستم بوستر پمپ، کنترل و تنظیم جریان و فشار مایعات است.